интериорни врати

Всичко, което трябва да знаете за интериорните врати

Благодарение на интериорните врати атмосферата във всяко помещение може да бъде променена. Изборът на подходящ модел гарантира, че уютът и комфортът са напълно постижими. Сред най-разпространените видове интериорни врати на пазара са стъклените, MDF и плъзгащите. Намират приложение както в жилищни, административни и офис сгради, така и в хотели, конферентни зали, магазини, ресторанти, учебни заведения, болници и много други.

Интериорни стъклени врати

Искате да запазите навлизането на светлина в интериора, без да нарушавате визията на помещението? Със стъклените врати това е като детска игра. Приложението им е изключително разнообразно. Това се дължи на интелигентните производствени технологии, които позволяват адаптиране на стъклените врати към характеристиките и параметрите на всеки архитектурен проект. Съвършенството в дизайна, внедрените иновации и обковът са гаранция за високото ниво на сигурност и дългия период на експлоатация. В каталога на Dormakaba ще намерите висок клас обков за стъклени врати като Studio, Studio Rondo, Studio Classic, Office, Office Classic, Office Junior, Office Arcos и други.

interiorni-vrati
interiorni-vrati

Интериорни MDF врати

MDF вратите са изградени от MDF плочи, които се създават посредством сухо пресоване на меката дървесина при висока температура и налягане. Този метод гарантира фината и прецизно оформена структура на плочите. Основните предимства на MDF вратите са устойчивостта във времето, ниското тегло и лесната поддръжка. MDF плочите са екологични продукти, които не съдържат химикали и други вредни вещества.

 interiorni-vrati

Интериорни плъзгащи врати

През последните години плъзгащите врати се превърнаха в доста предпочитан избор за съвременните офиси и домове. Те са съчетание от практичност и функционалност, а изработката от висококачествени материали осигурява здравината и издръжливостта във времето. Ако търсите естетика, адаптивност, допълнително удобство, както и лесен и бърз монтаж, то сериите Muto и Manet на Dormakaba са отличният избор.

interiorni-vrati
interiorni-vrati-6

Dorion е сертифициран бизнес партньор на Dormakaba и предлага пълната продуктова гама на бранда – автоматика за врати, механична техника и обков за врати, интериорни решения от стъкло за дома и офиса и други. Разберете кой вид интериорни врати е най-подходящ за вас, като се свържете с екипа на компанията. Dorion притежава над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи.

Източник

MDF

Вижте също

Дървени врати

Засилен интерес към врати и прозорци от дървен материал

Компания Joinery Network представя новата си гама входни врати от дърво Lignum на FIT Show, единственото специализирано …