Остъкление - плъзгащи се врати

Гледки и свобода на дизайна със системата Schüco ASS 77 PD

Алуминиевата система за плъзгащи врати Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) дава възможност за остъкляване от пода до тавана и за плъзгащи елементи с височината на помещението. Тесните видими ширини на профила, гъвкавите възможности за проектиране и възможността за ръчно или електронно управление са само някои от предимствата на системата.

Панорамният дизайн се отличава с изцяло скрити профили в строителната конструкция и минимална видима ширина от 37 мм в зоната на застъпване на двете профилни крила. Системата не само изглежда добре, но и отговаря на най-високите изисквания по отношение на лесната употреба и сигурността. Интегрираната технология за автоматично задвижване и заключване увеличава максимално комфорта на потребителя. Високото ниво на сигурност се осигурява от интегрираната защита от нараняване на пръсти и вградените в тавана инфрачервени светлинни датчици за наблюдение на входната зона. Интелигентната сензорна технология осигурява максимален комфорт и сигурност до клас на устойчивост.

Основни предимства

Максимална свобода – благодарение на тясната видима ширина на профила и скритата в стената каса, системата Panorama Design осигурява максимална прозрачност.

Schüco

Нестандартни решения – за повече свобода и безкрайни гледки системата Panorama Design предлага изцяло стъклени ъгли, както и ъгли с ъгъл 90°, които могат да се отварят.

Съвместима със SCHÜCO FWS 35 PD – хармонично съчетание на плъзгащи се модули с фасадата Schüco FWS 35 PD създава висококачествен дизайн с оптимална видимост и в тесните ъглови зони.

Seamless – намалената монтажна височина на касата (90 мм) осигурява плосък праг и лесен преход отвътре навън.

Schüco

Устойчива на взлом – плъзгащата система Panorama Design предлага устойчивост на взлом до RC 2.

Спечелени награди

През 2012 г. плъзгащата система Schüco ASS 77 PD беше отличена три пъти с наградата за продуктов дизайн iF, златната награда за продуктов дизайн iF и наградата Red dot: best of the best. Изцяло скритите профили в строителната конструкция и минималната видима ширина от 37 мм в зоната на застъпване на двете профилни крила са само две от печелившите ѝ характеристики.

През 2018 г. системата спечели iF Design Award 2018 и Red Dot Award 2018 за иновативното решение: комбинация от плъзгащи и фасадни системи с панорамен дизайн.

Източник

Вижте също

Етем представи шест нови системи и стратегията си за пазарно развитие

На специално събитие Етем направи равносметка на своите 50 години пазарна история и представи плановете си за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *