Дръжки за врати Griffing – безкомпромисно качество

Griffing е водеща компания в областта на производството на дръжки за врати и обков за входни врати. Работи за най-големите и ексклузивни производители на входни врати. Техните продукти се отличават с технологично съвършенство и художествен дизайн. Компанията има повече от 45 години традиции в машинната обработка на метали за автомобилната индустрия, роботиката и фармацията, където се изисква висока прецизност и качество. Преди повече от 20 години се фокусира и върху производството на обков за входни врати.

Griffing произвежда продукти в обширен машинен парк с 18 модерни многоосни CNC машини. Постига пазарно предимство, като предлага персонализирани и изработени по поръчка продукти. Компанията продължава да расте чрез непрекъснати подобрения и визионерско мислене. Днес компанията е водеща в бранша е и известна с това, че е иновативна в усъвършенстваните решения за разработка в областта на строителния хардуер.

Рейтинговата къща Bisnode нарежда Griffing сред най-добрите компании с AAA платинен рейтинг за кредитоспособност. Освен това компанията доказва бизнес постиженията си със сертификат SME Excellent и стандарт ISO 9001.

Меезенбург България предлага три линии тръбни дръжки Griffing за врати: Economy, Prime и Vision.

Griffing

Economy line – най-популярният, представящ най-доброто съотношение между качество и достъпност. Продуктите се произвеждат предварително и са достъпни за доставка незабавно.

Griffing

Prime line – предлага богат избор от стилове с прости и изключителни дизайни, предлага много възможности за избор. Дръжките на вратите са изработени от висококачествена неръждаема стомана и се отличават със своето технологично съвършенство.

Griffing

Vision line – премиум дръжките на тази серия подчертават индивидуалността. Те се открояват с вложки от дърво, стъкло и алуминий или лични декорации. Всеки клиент може да създаде дизайна и стила, които наистина иска.

А кое е второто най-важно нещо за една дръжка…? Крепежи, изработени изцяло от неръждаема стомана! Или – когато крепежните елементи са по-тежки от някои дръжки и брави, предлагани на нашия пазар!

Griffing

Едно от основните предимства на Griffing са висококачествените крепежни елементи, които са пригодени за различни материали и повърхности и с които се гарантира най-добра ефективност. Скритите крепежни елементи оказват влияние върху стабилността и твърдостта на дръжката на вратата. Ако са с по-ниско качество, те често могат да се разхлабят, което може да доведе до клатеща се дръжка на вратата и клиент, който не е доволен от вратата и нейния монтаж. Ето защо крепежните елементи на Griffing са проектирани с мисъл за издръжливост, здравина и дълготрайност. На пазара те са известни със своя лесен монтаж и висококачествена неръждаема стомана.

VRA крепежните елементи са най-здравите крепежни елементи на пазара, разработени от Griffing за дългосрочна стабилност на дръжките дори при най-използваните врати. Клиентите поръчват този първокласен крепеж за алуминиеви врати с най-високо качество.

Заповядайте в шоурума на Меезенбург България, за да се уверите на живо в качествата на тръбните дръжки на Griffing или се свържете с фирмата за допълнителни въпроси.

Източник

Вижте също

Дървени врати

Засилен интерес към врати и прозорци от дървен материал

Компания Joinery Network представя новата си гама входни врати от дърво Lignum на FIT Show, единственото специализирано …