Ново поколение система за контрол на достъп на ekey

Компанията eKey  е създадена през 2002 г. в Австрия и към 2022 г. е водеща в Европа по отношение на решения за контрол на достъп. В момента ekey има повече от 100 служители в своите 5 локации в Австрия, Германия, Лихтенщайн/Швейцария, Италия и Словения и изнася продуктите си в повече от 70 страни.

Предусещайки потенциала на биометричното разпознаване на пръстовите отпечатъци като проста, удобна и сигурна алтернатива на ключове, кодове и други инструменти за контрол на достъп, ekey стартира изследователски проект преди повече от 20 години. Проект, който превръща компанията в един от водещите производители на биометричен контрол на достъпа.

meesenburg

Основната компетентност на ekey е в системите за достъп с пръстови отпечатъци за домове и компании. Пръстовите отпечатъци вече не се използват само в области с висока степен на защита, но са се превърнали в неразделна част от „интелигентния дом“ и работа за много хора.

Особеното в технологията е патентованият алгоритъм за разпознаване на „пръсти“, който отговаря на най-високите стандарти за комфорт, сигурност и защита на данните. „Пръсти“, защото четците, произведени от компанията, разпознават „жив“ човешки пръст и НЕ приемат снет пръстов отпечатък.

Повече от един милион доволни клиенти по света доказват, че продуктите на ekey бързо стават широко разпространени сред крайните потребители и компании.

Основни предимства на новото поколение dLine

Ненадминато удобство и спокойствие – невъзможно е да се заключите, тъй като пръстът ви е винаги под ръка! С потребителския интерфейс на приложението, получавате мигновена информация, когато някой отвори вратата. Можете да я отключите дистанционно, да оторизирате конкретни хора и да задавате времеви интервали, в които те могат да отварят вратата. Така винаги знаете, че вашето дете се е прибрало у дома!

meesenburg

Можете да отключите на познат или на майстора. И можете да организирате почистването или друга услуга на дома или офиса, без да се налага да присъствате физически!

meesenburg

Максимална сигурност
– няма загубени или откраднати ключове;
– има максимална защита срещу измами, благодарение на откриване на пръсти на живо с RF сензорна технология;
– не е възможно да се предаде право на достъп (например чрез карта или ключ);
– 1000 пъти по-сигурен от 4-цифрен код.

Удобен за потребителя – лесна инсталация и администриране!

Интелигентен софтуер – софтуерът ekey се учи през цялото време – той може да открива растежа на детските пръсти, както и леки наранявания и промени в навиците на потребителите. Поддържа едномесечен регистър на всички отключвания на вратата!

meesenburg

Ново: свързаност за интелигентен дом – много клиенти искат системите и устройствата им да бъдат свързани, за да проектират интелигентния си дом според техните нужди.

Ново: интелигентни функции – функции, които улесняват ежедневието на клиентите и предлагат допълнителна стойност на вратата.

Ново: гъвкаво разширяема система – ekey dLine може да бъде разширен, за да включва устройства, потребители и функции по всяко време. Клиентът вече не трябва да определя предварително обхвата на своята система за контрол на достъпа.

За повече информация заповядайте в шоурума на Меезенбург България, за да се докоснете до системата dLine в съчетание с тръбните дръжки на Griffing или се свържете с нас за допълнителни въпроси.

Източник

Вижте също

Електронни брави

Избор на електронни брави според принципа на действие

Иновациите и модерните технологии са станали част от живота ни, те опростяват битовите процеси и …