Шумоизолирани подвижни стени Optimal

Компанията Optimal е създадена през 1994 година и понастоящем е най-големият доставчик на мобилни системи в Полша. От 2008 година брандът произвежда подвижни и фиксирани шумоизолирани стени, които могат да бъдат адаптирани към всяко помещение и отговарят на всички нужди. Продуктите с марка Optimal са намерили приложение в над 5000 обекта, които са разположени в цяла Европа. Шумоизолираните подвижни стени на производителя са: Optimal 110 Acoustic, Optimal 110 Automatic, Optimal 110 EI15/EI30, Optimal 50 Light и Optimal 50 Glass.

Optimal

Optimal 110 Acoustic

Системата се състои от акустични и плавно плъзгащи се модули, които са с широчина от 80 cm до 130 cm и дебелина 11 cm. Благодарение на регулируемата височина, Optimal 110 Acoustic може да бъде адаптирана във всяко помещение. Модулите са изработени от рамки, шумоизолиран пълнеж и двустранно покритие от ламинирани или фурнировани плочи.

Optimal

Optimal 110 Automatic

Шумоизолираната подвижна стена Optimal 110 Automatic се състои от автоматизирани модули, които са с широчина от 80 cm до 130 cm и дебелина 11 cm. Височината е регулируема. Модулите са изработени от рамки, шумоизолиран пълнеж и двустранно покритие от ламинирани или фурнировани плочи.

Optimal

Optimal 110 EI15/EI30

Optimal 110 EI15/EI30 осигурява пожарна безопасност на хората, намиращи се в сградата. Потвърждение за това е сертификацията от института ITB в Полша. Системата се състои от пожароустойчиви модули с широчина от 80 cm до 130 cm и дебелина 11 cm. Височината е регулируема, а нивото на шумоизолация е Rw= 48 dB.

Optimal

Optimal 50 Light

Optimal 50 Light предоставя възможност за разделяне на помещения с помощта на светлинни модули с алуминиева рамка. Широчината на модулите е от 80 cm до 130 cm. Дебелината е 5 cm, а височината е регулируема. Нивото на шумоизолация е Rw= 32 dB.

Optimal

Optimal 50 Glass

Ако искате да разделите помещението и да запазите навлизащата естествена слънчева светлина, то Optimal 50 Glass е перфектното решение. Системата се състои от стъклени модули, които са с широчина от 80 cm до 130 cm. Дебелина: 5 cm. Височина: регулируема. Ниво на шумоизолация: Rw= 33 dB.

Продукти с марка Optimal в България

Dorion предлага на своите клиенти цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, ламелни и роло щори, входни и оградни решения за дома и индустрията, системи за точково окачване на стъкла тип „спайдър“ и други. Научете повече за предимствата, ползите и функционалностите на шумоизолираните подвижни стени Optimal, като се свържете с екипа на компанията.

Източник

Вижте също

Здравословен дом с ROCKWOOL

Здравето ни зависи от средата, в която живеем. Личните ни усилия са ценни на глобално …