7 идеи за детски кът в градината

Вижте нашите идеи за детски кът в градината, за да създадете открито пространство, което да е безопасно, забавно и образователно за децата през цялото лято.

Тези идеи за детски кът за ще ви помогнат да създадете пространство, което е забавно, стимулиращо и безопасно за деца от всички възрасти.

Детска люлка за двама

Detski Kut 2

Ако търсите идеи за детски кът, които да се харесат на децата ви, не търсете нищо повече от градинска люлка. Лесна за монтиране (просто се нуждаете от голямо дърво или здраво закрепена пергола) люлката осигурява часове забавление.

идеи за детски кът

Безопасността е първо съображение, така че ще трябват заграждения на детските съоръжения, било то надуваем басейн или батут.

Монтирай катерушка

идеи за детски кът

Какво да имате предвид? Катерушките се нуждаят от равна, стабилна основа и, ако са изградени самостоятелно, трябва да бъдат конструирани стабилно. Така, че да поемат тежестта на децата, които се люлеят – винаги можете да заровите широките опори, ако не искате да се препъване в тях).

Дървените катерушки трябва да бъдат изградени от подходящо дърво – обикновено обработено под налягане  и обезателно с грунд и лак, за да издържи по-дълго

Катерушките с покриви осигуряват сянка и не е необходимо дърво за това – ще откриете, че децата ви прекарват часове там горе.

Какво да включите? Стена за катерене, пързалка и люлка с въже ще добавят много часове игра и ще подобрят двигателните умения на децата и, разбира се, храбростта им!

Предоставяме ви още няколко снимки за идеи на детски кътое по-долу.

детски кът
кът за деца
детска къщичка
градина

Източник

Вижте също

Създайте перфектното място за барбекю

Един от най-привлекателните и забавни начини да се насладим на летния сезон, а понякога и …